over ons

We specialiseren ons in het ontwerpen en bouwen van sterk uiteenlopende  keuken en interieurprojecten voor elk doel, in elke vorm en grootte. In nauw  overleg met de opdrachtgever kunnen we vrijwel alle wensen vormgeven. Omdat  alles op maat wordt gemaakt, zijn we niet gebonden aan standaard maten; alle  breedte, diepte- en hoogtematen zijn mogelijk.

Ruim 35 jaar ervaring

Vakmanschap

Oog voor details

Werk naar uw wens

Uitsluitend hoogwaardige materialen

Van ontwerp tot realisatie

Persoonlijk contact

Maatwerk

Marcel Jansen Keuken en Interieurbouw

Wij maken keukens en interieurs vanaf 2004

Marcel Jansen heeft na 20 jaar voor verschillende werkgevers gewerkt te hebben in 2003 besloten om een eigen bedrijf te starten. We maken keukens en interieurs op maat voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Onze missie 

Marcel Jansen staat voor kwalitatief hoogwaardig vakmanschap. Het is onze missie om uw keuken- en interieurwensen van advies, ontwerp en realisatie te verwezenlijken.

Jaar vervullen wij zelfstandig de meest uiteenlopende keuken en interieur wensen van onze klanten.

Jaar ervaring in de realisatie van keuken en interieur projecten.

Wat wij doen

Advies, Ontwerp, produceren en installeren.

onze werkzaamheden

Het overgrote deel van de tijd zijn wij bezig met het vervaardigen van maatwerk keukens en interieurwerk voor particulieren en bedrijven. Ook voor het renoveren van uw oude keuken kunt u bij ons terecht. Tevens verzorgen wij voor een aantal bedrijven het plaatsen van door hen verkochte keukens. Wij hebben de beschikking over vele materialen en eindafwerkingen. Van hoogglans gepolijst gespoten tot melamine vezelplaat. Deze ruime keus zorgt ervoor dat iedereen kan slagen bij Marcel Jansen Keuken en Interieurbouw, ongeacht uw wensen of budget. Bekijk onze projecten pagina eens voor enkele voorbeelden.

Hoe werken wij

Marcel Jansen Keuken en Interieurbouw is in vele sectoren actief, waardoor een breed scala aan ervaring is opgebouwd. Wij houden van een persoonlijke benadering en gaan graag met u in gesprek over uw te realiseren wensen. De situatie ter plaatse opnemen en het nauwkeurig opmeten van alle relevante ruimtes zorgen voor een uitstekende vertaling naar een functionele keuken of interieur. Materiaalkeuze, creativiteit, functionaliteit en de prijsvorming zijn belangrijke aspecten die bijdragen aan het door u gewenste eindresultaat.

WERKPLAATS

In onze eigen werkplaats beschikken wij over de benodigde moderne machines en hoogwaardige  materialen waarmee wij uw opdracht in eigen beheer tot in detail produceren.

  • Vakmanschap
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Oog voor details
  • Werk naar uw wens
  • Uitsluitend hoogwaardige materialen
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Maatwerk
  • Persoonlijk contact

Berry en Willeke van Aerle

Als je iemand zoekt die; Prettig is in omgang, Goed luistert naar jouw wensen, Goed adviseert, Meedenkt, Zijn afspraken nakomt, Perfect werk levert, Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankjewel Marcel, voor de perfecte keuken, badkamermeubel en kastenwand! Wij zullen je bij iedereen aanbevelen, die iets zoekt wat jij kunt maken!

Familie Seelen

Marcel heeft onze droomkeuken gerealiseerd. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop communicatie en uitvoering heeft plaatsgevonden. Het is een vakman die erg secuur werkt.

Familie Ellenbroek

Afgelopen weken hebben wij onze keuken door Marcel Jansen laten renoveren. We hadden al goede referenties van anderen gekregen en zijn nu zelf ook heel tevreden over de werkzaamheden en het uiteindelijke resultaat. We wensen hem verder veel succes met zijn bedrijf.

Henk van de vorst

Marcel is ons al enkele jaren bekend, plaatsen keuken, kastenwand en badmeubel. Nu heeft hij voor ons een nieuw blad voor de keukentafel gemaakt, alles zoals afgesproken, prima en zeer netjes. Aanrader.

 

Inge & Marco

Marcel heeft in ons appartement een prachtige keuken ontworpen, op maat gemaakt en super strak geplaatst. Vakmanschap ten top. Door in het begin goed te luisteren wat we willen / wensen kan hij vervolgens meedenken en goed adviseren. Bij de uitvoering en plaatsing werkt Marcel nauwkeurig en heel netjes. Ook de partijen waar Marcel mee samenwerkt (loodgieters, elektra etc.) zijn allemaal vakmensen en prima gasten.

Karel en Jeanne van Eijk

Wij zijn erg tevreden over onze keukenrenovatie, geweldig. Alles tot in de puntjes verzorgd, van het eerste gesprek tot en met de realisatie is alles rimpelloos verlopen. Ook prettig om je in huis te hebben.Ga zo door Wij kunnen je aanbevelen.

Joost Niederer

Marcel Jansen heeft voor onze nieuwe woning een prachtige keuken ontworpen, gemaakt en geplaatst! Marcel denkt actief mee over oplossingen en materialen, onze wensen en de mogelijkheden. Uiteindelijk heeft dat geleid tot een hele mooie keuken waarvoor we veel complimenten krijgen van vrienden en familie. Het meest prettige vonden wij ook dat Marcel zelf kennis heeft van alle materialen waarmee hij werkt. Een keuken ontwerpen en kopen is bij hem dan ook geen commercieel praatje, maar een stuk vakmanschap!

Familie Benink

Marcel heeft voor ons een badmeubel en een keukenrek gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over zowel het proces als het resultaat. Marcel heeft rustig de tijd genomen om alles vooraf door te spreken, heeft prachtig werk geleverd en komt afspraken keurig na. Mochten we in de toekomst nog iets willen laten maken in ons interieur, zullen we dat zeker door Marcel laten doen.

Familie van de Kerkhof

Marcel heeft bij ons een badkamermeubel, maatwerkkast en de bijkeuken gemaakt. Wij zijn erg te spreken over zijn secuur werk enzijn persoonlijke adviezen en ideeen. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.

Angelique

Bedankt voor je snelle service voor het leveren en inbouwen van de vaatwasser en oven!

Chris-Dianne Verlijsdonk

Marcel heeft voor ons een keuken op maat gemaakt en geplaatst. Wij zijn uitermate tevreden over de goede adviezen, de professionele aanpak en mooie afwerking. Dit alles met een hele persoonlijke benadering.

Paul Coebergh

Marcel heeft voor ons een CV ombouwkast gemaakt naadloos aansluitend aansluitend op een bestaande kast in exact dezelfde uitvoering, en een bibliotheekkast met tafel. Hij bracht zelf goede ideeen, nam alle rust om met ons alles door te praten en keuzes voor kleuren, marteriaal enz te maken en heeft werkelijk prachtig vakwerk geleverd. Wij zijn enorm ingenomen met het resultaat. Je kan ook op Marcel bouwen wat betreft afspraken nakomen.

Esther van Lieshout

Marcel heeft gemaakt wat we al jaren voor ogen hadden, nu lijkt het net alsof de kachel met schouw ingebouwd is met kasten, super mooi gemaakt en afgewerkt. Echt vakwerk!

Stefan Luijben

Marcel heeft bij ons een prachtige keuken geplaatst. Hij heeft ons eigen ontwerp aangevuld met goede ideeen en uiterst precies alles ten uitvoer gebracht. Het resultaat is geweldig.

Jos Terken

Marcel heeft bij ons de bijkeuken vernieuwd en uitstekend werk verricht. Van een rommel ruimte is het nu veranderd in een van de modernste plekken in het huis. Prachtige strakke kasten en een natuursteengedekt aanrecht met wasbak sieren nu het geheel. Ik kan Marcel aanbevelen voor elke keuken of bijkeuken nieuwbouw of renovatie. Met dank aan Marcel voor zijn uitstekende werk, Jos Terken

Stuur een bericht

Heeft u een vraag? Vul gerust onderstaand formulier in. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk contacteren. 

Bel ons

06-2222 5845

KANTOOR LOCATIE

Dr. Dreeslaan 230
5707 KE Helmond

WERKPLAATS LOCATIE

Buitendijk 1C
5705 CD Helmond

CONTACT

06-22225845
info@m-jansen.nl